"ZELT" Smiltsērkšķu dārzs

"ZELT" Smiltsērkšķu dārzs atrodas Jelgavas novadā, Platones pagastā, Platones upes piekrastē. Dārzs ir īpaši izveidots, tajā tiek audzēti tikai vienas šķirnes smiltsērkšķu koki, kuru ogas ir ar paaugstinātu eļļas saturu. Smiltsērkšķi tiek audzēti kvalitatīvi un atbildīgi, kā arī pilnībā tiek nodrošināts bez atlikumu ražošanas process. Viss tiek darīts ar lielu aizrautību, iedvesmu un mīlestību, cilvēkiem sniedzot dabīgus, veselīgus un augstvērtīgus produktus.


Darba laiks

Viesi tiek uzņemti visās sezonās, iepriekš vienojoties par ērtāko laiku un vēlmēm.

* Ekskursijas un degustācijas ilgums: 1,5 stunda.

Cenas

  • Ekskursijas maksa 10,00 EUR par personu vai 5,00 EUR bērniem un senioriem (no pirmdienas līdz ceturtdienai);
  • Ekskursija līdz 5 personām 60,00 EUR (no pirmdienas līdz ceturtdienai);
  • Ekskursijas maksa 12,00 EUR par personu vai 5,00 EUR bērniem un senioriem (no piektdienas līdz svētdienai)
  • Ekskursija līdz 5 personām 70,00 EUR (no piektdienas līdz svētdienai).

Viesošanās "ZELT" Smiltsērkšķu dārzā

  • Tematiskā: ekskursija pa saimniecību, stāstījums par smiltsērkšķu audzēšanu, vērtīgajām īpašībām un pielietojumu, kā arī "ZELT" un novada vietējo ražotāju produkcijas baudīšana un testēšana;
  • Garšīgā: gastronomiskā meistarklase, ēdiena, kurā integrēti smiltsērkšķi gatavošana, servēšana un baudīšana ekskluzīvā atmosfērā, skatam paveroties uz smiltsērkšķu dārzu;
  • Radošā: dabīgās kosmētikas gatavošanas meistarklase;
  • Izzinošā: iespēja piedalīties lekcijās un semināros par augļkopību, veselības veicināšanu, skaistuma uzlabošanu, kā arī citām tēmām.

Radi skaistus notikumus pats! Klusa un sakopta plaša dārza teritorija svinībām, koncertiem un citiem pasākumiem.

ZELT skolēnu piedāvājums

Jaunums!

Jauns piedāvājums privātām ballītēm, koorporatīviem pasākumiem - Oranžo garšu piedzīvojums kopā ar profesionālu bārmeni un ZELT garšam!
Katrā kokteilī iekļautas dabīgās sulas, smiltsērkšķu eļļas pilieni, citrusaugļi un zaļumi. Rezervēt ZELT dārzu un bārmeņa pakalpojumus var, rakstot uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..
Pakalpojuma cenas:

  • 150 EUR* grupai līdz 15 pers.;
  • 10 EUR*/pers. grupai virs 15 pers.;
    *bērniem līdz 4 gadu vecumam bez maksas.

Papildus informācija

Apkārtējai sabiedrībai, uzņēmums katru gadu rīko bezmaksas tematiskus pasākumus - "ZELT" Smiltsērkšķu dārza svētkus, piedalās "Lauku ceļotāja" pasākumā "Atvērtās dienas laukos" un citās lauku dienās, kur iespēja apmeklēt saimniecību, piedalīties iedvesmojošās lekcijās un sarunās par veselīgu uzturu, kulināriju, dārza ierīkošanu un citām tēmām.

Vairāk informāciju par ZELT piedāvājumu skatīt šeit.

Aicinām izbaudīt jaunu tūrisma maršrutu Zemgales pusē "Ieaud Zemgales garšu simtgades jostā", kurā apvienojušies seši Zemgales tūrisma uzņēmēji, tai skaitā "ZELT"! Vairāk informācijas par maršrutu skatīt šeit.

 

Jelgavas nov., Platones pag., Zeltlejas
27828017
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
LV, RU, EN
Darba laiks – pēc iepriekšējas pieteikšanās
Pieaugušie 10,00-12,00; Bērni 5,00; Skolēni ; Studenti ; Pensionāri ; Ģimenes biļete
Degustācijas
Ģimenēm ar bērniem
Maksājums ar karti
Suvenīru iegāde