Viesu nams "Galzemji"

Lauku māja "Galzemji" ir mierīga un mājīga vieta Jelgavas novadā, kur pavadīt lieliskas brīvdienas kopā ar ģimeni un draugiem, atpūsties pēc saspringtas darba nedēļas vai vienkārši pārnakšņot.

Aptuveni vienas stundas braucienā no Rīgas un 10 min no Jelgavas Jūs sagaidīs māja, kas celta 18. gadsimta beigās. Lielā mūra ēka piemērota svinībām līdz 80 cilvēkiem.

  • Aicinām pie mums viesos! Klusuma un miera meklētājus, nogurušus pilsētniekus, ģimenes svētku svinētājus, pirts cienītājus, jautrus domu biedrus un kompānijas, divvientulības meklētājus.
  • Piedāvājam plašas telpas krāšņām svinībām kopā ar ģimeni vai darba kolēģiem jebkuros Jūsu svētkos.
  • Pieejami arī viesnīcas tipa divvietīgi numuriņi ar iespēju pasūtīt vakariņas un brokastis.
  • Esam iecienīta vieta kāzu svinēšanai, bet klusās darba dienas ir piemērotas un iecienītas atpūtai ģimenēm, kā arī divvietīgos numuriņos, lai pavadītu romantisku vakaru divvientulībā. Atgūt modru garu un relaksēties varat pirtiņā, izšūpoties lielās šūpolēs, kā arī peldēties dīķī.
  • Ja gribas vienkārši pabaudīt pirti divatā vai kopā ar ģimeni uz pāris stundām, tas arī ir iespējams.
  • Ir iespēja iegādāties pirts abonementu uz mēnesi, rezervējot piektdienas vakarus.
  • Liela autostāvvieta, arī autobusiem.

Papildus informācija

Lielā pirts

Viesu mājā izvietotas istabiņas nakšņošanai, nodrošināts pilns serviss un labierīcības. Ir izveidotas arī divvietīgas istabiņas.

Pirmajā stāvā zāle, kurā var svinēt ballītes līdz 80 cilvēki, 3 tualetes, guļvietas uz matracīšiem un gultās + gultasveļa, pirts, baseins, ļoti liela terase, bērnu laukumiņš.

Iespējams izmantot virtuvi (ledusskapis, trauki banketam, plīts, utt.)

Lieliska iespēja draugiem svinēt jubilejas un citus svētkus, gan vasarā, gan ziemā. Apkārtējā daba Jums sniegs neaizmirstamu relaksāciju.

Pirts ir ar ļoti lielu pērtuvi. Pērtuvē vienlaicīgi ērti jutīsies vidēji 10 cilvēki. Lieliska vieta lielākam draugu pulkam kopā būt gan izklaides pasākumā, gan veselības pirts kūrē.

Pie pērtuves izvietota liela atpūtas telpa un baseins. Lieliska iespēja darba kolektīviem organizēt veselības dienas ar pēršanos.

Jūsu ērtībām tiek piedāvātas pirts slotiņas, jauka pelde dīķītī, DVD un karaoke, kā arī grils un āra kamīns ēdienu pagatavošanai!

Mazā pirts

Svinību zāle līdz 30 personām ar bāra leti, pirtiņa (pirtiņa tiek kurināta ar malku) guļvietas uz matracīšiem un gultās + gultasveļa, ledusskapis, elektriskā ūdens kanna, mikroviļņu krāsns, terase, teltsvietas, ugunskura vieta, teritorija auto novietošanai, klājam galdus.

Mēs piedāvājam atpūtas iespējas lielākam vai mazākam draugu lokam. Miesai un garam jūs aicina jauka pirtiņa. Pēc izkarsēšanās un nopēršanās ar malku kurinātā īstā krievu pirtī var atveldzēties dīķī. Jūsu labsajūtai romantiska zāle un atpūtas telpa, ērta gan pāris cilvēkiem, gan kompānijām.

Šajā mājā ir divvietīgi numuriņi ar dušu un tualeti.

Jūsu ērtībām tiek piedāvātas pirts slotiņas, DVD un karaoke, kā arī āra grils ēdienu pagatavošanai!

 

Jelgavas nov., Jaunsvirlaukas pag., mājas "Galzmji"
29188408
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
LV, RU
Naktsmītnes
Kāzu vieta
Ģimenēm ar bērniem
Labierīcības