Naktsmītne "Gaziks" - GAZ-63

Vai Tu esi nakšņojis mašīnā? Un ābeļdārzā? Piedāvājam romantisku iespēju pavadīt nakti īpaši labiekārtotā smagajā mašīnā ābeļdārzā un baudīt neaizmirstamu un iedvesmojošu piedzīvojumu.


Vai tas būtu randiņš, kāzu jubileja vai dzimšanas dienas pārsteigums, nakšņošana gazikā būs īpašs notikums un vienmēr paliks atmiņā!

Telpa

1964. gadā ražotais “Gaz–63” ar 4 x 4 versiju no Gaz – 51 var izbraukt caur dubļiem un 50cm augsta sniegam un senāk kalpoja kā armijas transportlīdzeklis – sakaru automašīna ar 3 cilvēku ekipāžu. Bet tagad šis auto ļauj piedzīvojumu meklētājiem izbaudīt īpašu nakti gleznainajā ābeļdārzā “Ābeles un bites”. Turklāt komfortabla nakšņošana ir iespējama visos gadalaikos, jo mašīnā ir ierīkota apkure un ventilācija.

Omulīgajā naktsmītnē atrodas liela un ērta 1.60x 2m plaša gulta, mini ledusskapis, kā arī atjaunots mini sols un virtuves galds, kas mašīnā savu funkciju veicis jau padomju gados.
Viesu labsajūtai mītnē pieejama elektrība, skandas, dzeramais ūdens, tējkanna un augļi.

Mašīna ir savienota ar terasi, kurā baudīt ābeļdārza mieru un nesteidzīgas vakariņas vai brokastis. Viesiem pieejams arī grils un ogles iekuram, bet no nelabvēlīgiem laikapstākļiem pasargās nojume.
Tualete un dušas telpa pieejama ābeļdārza teritorijā.

Viesu piekļuve

Neparastā apmešanās vieta atrodas Latvijas vidienē, ciematā “Nākotne”, tikai 18 km no Jelgavas un 65 km no Rīgas.

Kas vēl jāņem vērā

Papildus neparastajai apmešanās vietai viesi var apmeklēt piedzīvojumu un iedvesmas vietas “Nākotnes parks” apskates objektus - seno lietu krātuvi un meistarotavu “Laika mašīna”, aplūkot retro motokolekciju, iepazīt maģisko helikopteru pasauli helikopteru apkopes centrā un lidlaukā “Future Wings”, kā arī baudīt bioloģisko un inovatīvo “Milzu!” un “Dabas dots” pārtiku.

Padomju laikos Nākotnes ciems, kurā atrodas apmešanās vieta, bija slavens ar inovatīvo kolhozu "Nākotne", bet mūsdienās šeit ir radīta vieta, kas apvieno piedzīvojumus ar relaksāciju un industriālo ar dabu.

Cenas

2 personām Gaz-63 no 01.04.-01.09.

70,00 EUR

*Izņemot svētku dienas, ābeļparka ziedēšanas laiku (10.-25.05).

Papildus informācija

  • Nakšņošana bez mājdzīvniekiem;
  • Nav pielāgots viesiem ar kustību traucējumiem.
Jelgavas nov., “Nākotnes Parks”, Glūdas pag.
25713949
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
LV, RU
Darba laiks – pēc iepriekšējas pieteikšanās
Ekspozīcijas
Ēdināšana
Degustācijas
Naktsmītnes
Ģimenēm ar bērniem
Pieejams gids
Maksājums ar karti
Suvenīru iegāde
Wi-Fi
Auto stāvvieta
Bērnu rotaļlaukumi
Treileru vietas
Piknika vietas