Atpūtas vieta “Krekli”

Atpūtas vieta "Krekli" ir par dzīves izgaršošanu, svinēšanu, baudīšanu, omulīgu atmosfēru un arī par ikvienu priecīgo viesi.


Jelgavas "Kreklos", Tu vienmēr būsi pieņemts un jutīsies kā mājās. "Kreklos" kā neatņemama sastāvdaļa vienmēr būs garšīgi un kvalitatīvi ēdieni un dzērieni par saprātīgām cenām, kā arī draudzīga apkalpošana. "Kreklos" ir padomāts par lielajiem un mazajiem apmeklētājiem - mazie apmeklētāji varēs spēlēties plašajā bērnu stūrītī kamēr viņu vecāki izbauda mirki divatā*.

Atpūtas vietā "Kreklos" katru dienu vari pamieloties ar brangām pusdienām vai vakariņām un baudīt gardus kokteiļus vai vienkārši iedzert glāzi vīna vai kādu aliņu uz terases. Tāpat var arī līksmi pasēdēt ar draugiem vai kolēģiem, atcerēties mirkļus, palasīt, pastrādāt, uzspēlēt kādu spēli vai vienkārši jauki atpūsties. Šeit mīl svinēt nedēļas nogales ar skaļām ballītēm un dejām līdz rītam. Kuplām kompānijām jubilejās, kopā sanākšanās, bērnu ballītēs un dažādos citos pasākumos piedāvājam rezervēt mūsu pasākumu telpas, kur var atpūsties netraucēti no pārējiem bāra apmeklētājiem.

Laiku pa laikam "Kreklos" notiek dažādi mākslinieciski pasākumi, piemēram, teātra izrādes, prāta spēles, mūziķu uzstāšanās, dejas  līdz rītam, u.tml.

*Īpaši padomāts arī par ērtu uzturēšanos bērniem.

Ēdienkarte

Pilnā ēdienkarte pieejama šeit.

Tūristu grupas

  • Grupu ēdināšana - 20 personas un vairāk.

Darba laiks

Pirmdiena: Pasūti ēdienus BOLT vai WOLT
Otrdiena: Pasūti ēdienus BOLT vai WOLT
Trešdiena: 16:00 -22:00
Ceturtdiena: 16:00 -22:00
Piektdiena: 16:00 - ...
Sestdiena: 12:00 - ...
Svētdiena: 12:00 - 20:00

 

Jelgava, Lielā iela 19a
26633433
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
LV,RU
Ēdināšana
Degustācijas
Ģimenēm ar bērniem
Cilvēki ar kustību traucējumiem
Maksājums ar karti
Wi-Fi
Auto stāvvieta
Bērnu rotaļlaukumi
Labierīcības
Pirmdiena: BOLT vai WOLT
Otrdiena: BOLT vai WOLT
Trešdiena: 16:00 -22:00
Ceturtdiena: 16:00 -22:00
Piektdiena: 16:00 - ...
Sestdiena: 12:00 - ...
Svētdiena: 12:00 - 20:00