Iespēja nomāt telpas Jelgavas apskates objektos

Jelgavas valstspilsētas pašvaldības iestāde “Jelgavas reģionālais tūrisma centrs” piedāvā telpu nomu Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornī, Jelgavas Vecpilsētas mājā, kā arī pagalma nomu Dzīvesziņas un arodu sētā.


Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornis ir kultūrvēsturisks objekts. Tā vēsturiskā gaisotne un mūsdienīgā infrastruktūra ir piemērota gan radošam darbam un semināru organizēšanai, gan svētku svinēšanai. Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī ir iespēja nomāt 7. stāva konferenču zāli un 9. stāva izstāžu zāli ar stikla skatu laukumu 37 metru augstumā.

Konferenču zāles vēsturiskais interjers, radīs īpašu gaisotni ikvienam pasākumam. Telpas ietilpība ir līdz 30 personām, tā ir aprīkota ar multimediju aparatūru un ekrānu, apskaņošanu, garderobi un sanitāro mezglu. Telpa piemērota konferencēm, semināriem, apmācībām, korporatīvām un privātām svinībām, meistarklasēm, foto sesijām. Konferenču zāles nomas maksa ir 15 eiro stundā.

Savukārt 9. stāva izstāžu zāle un skatu laukums ar stikla piramīdas jumtu ir augstākais punkts Jelgavā, no kura vērot Jelgavas panorāmu. Šeit iespējams organizēt pasākumus līdz 50 personām. Telpas aprīkotas ar apskaņošanu, ir iespēja nomāt elektriskās klavieres. Skatu laukums ir īpaša vieta, kur izteikt bildinājumu, organizēt laulību ceremoniju, foto sesiju, kā arī citus svinīgus pasākumus. Skatu laukuma nomas maksa ir 30 eiro par 30 minūtēm. Maksimālais nomas laiks ir divas stundas. Vairāk par telpu nomas pakalpojumiem Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī pa tālruni 63005453 vai e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Jelgavas Vecpilsētas mājā ir iespēja nomāt semināru zāli pasākumiem. Ēka ir viena no senākajām un vērtīgākajām koka dzīvojamām mājām Jelgavā, kas saglabājusies līdz mūsdienām. Autentiskā ēka piešķirs neatkārtojamu gaisotni ikvienam pasākumam. Semināru zāle ir piemērota konferenču, sanāksmju, semināru, kā arī dažādu radošu un saviesīgu pasākumu organizēšanai līdz 30 personām. Telpa ir aprīkota ar mēbelēm un multifunkcionālu ekrānu. Nomas maksa sākot no 10 eiro stundā.

Sākot ar šī gada vasaru interesentiem tiek piedāvāta iespēja nomāt Dzīvesziņas un arodu sētas pagalmu saviem īpašajiem notikumiem – ģimeniskiem pasākumiem, fotosesijām, saliedēšanās aktivitātēm. Nomas maksa pasākumiem līdz trīs stundām 45 eiro. Pagalma nomu var apvienot ar audēju darbnīcas piedāvātajām latviskās dzīvesziņas izglītojošām programmām, meistarklasēm un radošajām nodarbībām. Vairāk par telpu nomas iespējām Jelgavas Vecpilsētas mājā un Dzīvesziņas un arodu sētā pa tālruni 63005407, 27309673 vai e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Pasākumus ir iespējams nodrošināt ar uzkodām un atspirdzinājumiem no ēdināšanas uzņēmumiem Jelgavā un apkārtnē.

 

Informāciju sagatavoja:

Jelgavas valstspilsētas pašvaldības iestāde "Jelgavas reģionālais tūrisma centrs"