IX Latvijas tūrisma informācijas tirgus

2024. gada 25. maijā Jelgavā vienlaikus ar Jelgavas pilsētas svētkiem notiks arī IX Latvijas tūrisma informācijas tirgus. Pasākuma organizatoru godu un pienākumu jelgavnieki ieguva 2023. gadā VIII Latvijas tūrisma informācijas tirgū Ogrē, kur izlozes rezultātā tika noteikts nākamais tirgus organizētājs.


Latvijas tūrisma informācijas organizāciju asociācija LATTŪRINFO kopā ar Jelgavas kolēģiem tūrismā, iesākoties vasaras ceļošanas sezonai, aicina ikvienu Latvijas tūrisma informācijas centru un to draugus uz Tūrisma informācijas tirgu Jelgavā 25. maijā, lai popularizētu Latvijas tūrisma piedāvājumu, īpaši izceļot ģimenes tūrismu.

Savukārt dienu iepriekš – 24. maijā ikviens kolēģis ir laipni aicināts piedalīties pieredzes apmaiņas braucienā pa Jelgavu un tuvējo apkārtni, tiekoties ar citiem kolēģiem un pārrunājot aktuālās darba un profesionālās lietas. Vakarā, ja vien būs interese, būs iespēja doties arī Jelgavas pilsētas svētku gājienā, uz kuru jelgavnieki ir laipni aicinājuši mūs piedalīties kā vienus no svētku viesiem.

Aicinām pieteikt savu dalību pasākumam – vienai vai abām dienām, aizpildot anketu online šeit - https://ej.uz/InfoTirgusJelgava2024  līdz 2024. gada 10. maijam.

Dalība tūrisma informācijas tirgū 25. maijā ikvienam ir bez maksas, dalība pieredzes apmaiņas braucienā LATTŪRINFO biedriem bez maksas, pārējiem – 15 EUR personai.

Ja ir kādi saimnieciskas dabas jautājumi par tūrisma informācijas tirgu (par plānoto atrašanās vietu, tehniskā aprīkojuma iespējām u.tml.), droši varat sazināties ar Jelgavas reģionālā tūrisma centra vadītājas vietnieci un Tūrisma informācijas nodaļas vadītāju Justīni Pielēnu-Pelēnu, tālr.: 63005448, e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.