19.jūlijā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aicina uz vakara pastaigu

19.jūlijā pulksten 20 Jelgavas reģionālais tūrisma centrs (JRTC) interesentus aicina uz neparastu ekskursiju – vakara pastaigu “Jelgavas leģendas un stāsti” ar gidi Inu Jurģi. Vakara pastaigai nepieciešams iepriekš pieteikties.


Pastaiga sāksies pie Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa. Ekskursanti dosies pa Jāņa Čakstes bulvāri pāri gājēju tiltam “Mītava”, nonākot Jelgavas pils parkā, kas vakara stundās iegūst īpašu un noslēpumainu gaisotni. Gide Ina Jurģe iepazīstinās dalībniekus ar Jelgavas stāstiem – pilsēta, kas izaugusi Lielupes un Driksas krastos, slēpj daudz leģendu un neprastu stāstu par cilvēkiem, vietām, par zudušo un atjaunoto. Vakara pastaigas attālums būs neliels, tomēr sajūtām piepildīts, baudot Jelgavas atmosfēru vakara krēslā, kad pilsētas kņada norimst un steidzīgie pilsētnieki pamazām dodas pie miera. Vakara pastaigas noslēgumā paredzēts pikniks Gubernatora saliņā (pils saliņā) dzīvās mūzikas pavadībā ar ģitāristu Pauli Straumi. Dalībnieki aicināti paņemt līdzi uzkodas piknikam. Dalības maksa 10 eiro, pirmsskolas vecuma bērniem – bez maksas. Aicinām savlaicīgi pieteikt dalību pa tālruni 63005447 vai e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Pasākuma laikā tiks veikta foto/video uzņemšana pasākumu publicitātes un sabiedrības informēšanas nolūkos, veidojot un atspoguļojot darba procesu, līdzekļu izlietojumu un nodrošinot informācijas pēctecību nākamajām paaudzēm un kultūras attīstību un kultūras mantojuma saglabāšanu. Papildus informācija par personu datu apstrādi Jelgavas valstspilsētas pašvaldībā, t.sk.datu subjekta tiesību uzskaitījums, pieejams tīmekļa vietnē: https://www.jelgava.lv/pasvaldiba-par-pasvaldibu-datu-aizsardziba/.

 

 

Informāciju sagatavoja

Jelgavas valstspilsētas pašvaldības iestāde

"Jelgavas reģionālais tūrisma centrs"