Z/S "Dārziņi-2"

"Sajūti krāsu un smaržu nianses!"- tāds ir aicinājums viesiem mūsu saimniecībā.


Zemnieku saimniecība "Dārziņi-2" atrodas Platones pagastā, pavisam netālu no Jelgavas (5,3 km). Saimniecības pamatnodarbošanās ir stādu, garšaugu, ārstniecības augu un ziedu audzēšana atklātā laukā. Saimniece Indra ir dārzniece, kas nu jau 20 gadus sadarbojas ar Latvijas floristiem, bet meita Līga savu dzīves aicinājumu atradusi, iegūstot akadēmiskos grādus ķīmijā, uzturzinātnē un pārtikas zinātnē, mācot studentus universitātē. Viņas labprāt dalās savās zināšanās par  saimniecībā audzēto augu audzēšanu, pārstrādi un pielietošanu dabīgās kosmētikas produktos.

No pašu audzētiem augiem tiek gatavota dabas kosmētika. Nelielas lekcijas veidā ar tās gatavošanas noslēpumiem iepazīstinām saimniecības viesus, dodot iespēju no paša izvēlētiem augiem izgatavot masku sejai, pēdām vai rokām.

Ja vēlies sagādāt kādam pārsteigumu, iespējams iegādāties svaigus grieztos ziedus, garšaugus un ārstniecības augus tieši no lauka, kā arī nelielas dāvaniņas draugiem vai sev, kas izgatavotas  no saimniecības laukos augošiem augiem. Iespēja iegādāties bišu vaska ziedes "Mīļajai māmiņai", "Stipram tētim", "Aktīviem jauniešiem" un "Mundriem vecvecākiem".

Darba laiks

Iepriekš saskaņojot, zvanot pa tālr. 26445730.

Cenas

Meistarklases dabīgās kosmētikas pagatavošanā:

    Veids                  Cilvēku skaits                Cena, pers.    
 Skrubju pagatavošana   līdz 5 7,00 EUR
 6-25 5,00 EUR
     
Masku pagatavošana  līdz 5 5,00 EUR
 6-25 3,50 EUR
     

Cenā iekļauta saimniecības apskate, iepazīstināšana ar produkciju, meistarklase. Ilgums 1-1,5 stundas.

Piedāvājums

  • Piedāvā lekcijas jauniešiem
  • Konsultācijas par augu audzēšanu un kopšanu
Jelgavas nov., "Dārziņi", Platones pag.
+371 26445730
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
LV, RU, EN
Darba laiks – pēc iepriekšējas pieteikšanās
Konferenču telpas
Ģimenēm ar bērniem
Suvenīru iegāde