Brīvdienu māja “Jasmīnu nams”

Brīvdienu māja "Jasmīnu nams" ir lieliska vieta mierpilnam dabas baudījumam. Vide ir harmoniska, īpaši piemērota veselības stiprināšanai kā svaigā gaisā, zaļā oāzē ar meža “plīvuru”,  tā arī pirtī.  Tas ir piedāvājums izrauties no pilsētvides savrupā teritorijā vienai līdz divām mājsaimniecībām – līdz 6 personām, īpašu uzsvaru liekot uz atpūtu kopā ar bērniem.


"Jasmīnu nams" atrodas pie pašas Jelgavas robežas - tikai 7 minūšu braucienā līdz pilsētas centram. Garām autotransports nebraukā. Tuvumā atrodas Svētes upe un atpūtas zona - Svētes palienes pļavu koka laipu celiņu tīkls.

Turpat esošais paviljons "Pie Jasmīnu nama" naktsmītnes viesiem ir bez maksas, taču to dabas lādiņam var noīrēt arī uz pāris stundām. Tā var būt citāda vide lietišķai tikšanās reizei vai laiskam ģimenes piknikam. Patīkami apbur atsevišķi jasmīnu akcenti.

Darba laiks

Visu gadu

Cenas

  • Naktsmītne – 95,00 EUR/dienā;
  • Pirts – 35,00 EUR;
  • Paviljons “Pie Jasmīnu nama” – 15,00 EUR/stundā;
  • Karstais āra kubls – 45,00 EUR.

Jaunums!

"Jasmīnu namā" absolūts jaunums -mūsdienīgs mini kemperis, lai Tu kā gliemezis - ar savu māju "uz muguras" - aizved ģimeni savvaļas piedzīvojumā vai paliec tajā pa nakti pie namiņa.
Virtuve ar izlietni, ledusskapi, gāzes plīti, galda virsmu. Lieliski un ērti gulēt diviem pieaugušajiem un bērnam.
Iekšējais salona garums - 1, 98 m, bet platums - 1, 36 m.
Apgaismots. Piekabināma jebkurai vieglai automašīnai. Pilna masa - 750 kg.
Autovadītājam jābūt ar vismaz piecu gadu stāžu (B kategorija).
Ne mazāk kā uz divām dienām.

Cenas

  • 35,00 EUR dienā;
  • Drošības nauda - 200 EUR;
  • Par samaksu iespējama piegāde.

Papildus informācija

  • Mītne sniedz četrus savstarpēji papildinošus pakalpojumus. Ikviena mājsaimniecība var elastīgi izvēlēties sev piemērotāko individuālo pakalpojumu kombināciju vai izmantot visu komplektu. Pamatpakalpojums ir viesu izmitināšana naktsmītnē bez ēdināšanas, taču ar virtuvi, kā arī visu nepieciešamo piknikam. Iespējami arī trīs papildus pakalpojumi par atsevišķu samaksu – pirts īre, karstā āra kubla noma un paviljona “Pie Jasmīnu nama” noma uz pāris stundām.
  • Nav paredzēts skaļām ballītēm un jauniešu tusiņiem.
  • Namiņā ir viss nepieciešamais maltītes pagatavošanai gan iekšā, gan ārā svaigā gaisā.
Jelgavas nov., “Jasmīnu nams”, Tušķi, Līvbērzes pagasts
26431344
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
Darba laiks – pēc iepriekšējas pieteikšanās
Naktsmītnes
Ģimenēm ar bērniem
Auto stāvvieta
Bērnu rotaļlaukumi
Labierīcības