Kā nokļūt?

Jelgava atrodas tikai 45km attālumā no galvaspilsētas Rīgas. Plānojot apciemot Jelgavas pusi ar auto, noderīga varētu būt tūrisma objektu karte, bet, ja izmantosiet sabiedrisko transportu, tad aicinām kustību sarakstus meklēt zemāk norādītajās interneta saitēs.

Jelgava

  • Ar vilcienu. Vilciens "Rīga – Jelgava" no Rīgas Dzelzceļa stacijas kursē katru stundu, brauciena ilgums 50 minūtes. Vairāk informācijas www.pv.lv.
  • Ar autobusu. Mikroautobusi "Rīga – Jelgava" no Rīgas Starptautiskās Autoostas kursē apmēram četras reizes stundā, brauciena ilgums apmēram 55 minūtes. Vairāk informācijas www.1188.lv/satiksme un www.autoosta.lv.

Jelgavas novads

Uz Jelgavas novadā esošajām apdzīvotajām vietām var nokļūt no Jelgavas autoostas (Pasta iela 26, Jelgavā).

Autobusu sarakstu un maršrutus iespējams apskatīt www.1188.lv/satiksme un Jelgavas autobusu parka mājas lapā www.jap.lv.

  • Ar vilcienu. Vilciens "Rīga – Jelgava", pietura "Ozolnieki". Vilciens no Rīgas Dzelzceļa stacijas kursē katru stundu, brauciena ilgums 40 minūtes. Vairāk informācijas www.pv.lv
  • Ar autobusu. Mikroautobusi "Rīga – Jelgava", līdz pieturai "Ozolnieki". Mikroautobusi no Rīgas Starptautiskās Autoostas kursē apmēram četras reizes stundā, brauciena ilgums apmēram 50 minūtes. Vairāk informācijas www.1188.lv/satiksme un www.autoosta.lv. 

Kā no Jelgavas nokļūt Jelgavas apkārtnes tūrisma objektos ar sabiedrisko transportu?

Jelgavas apkārtnes tūrisma objektus var sasniegt arī ar sabiedrisko autobusu. Jelgavas reģionālais tūrisma centrs iesaka vairākus tūrisma objektus, kuru apmeklējums nav iepriekš jāpiesaka (izņemot ekskursijas gida pavadībā). Lejuplādējiet ceļošanas idejas ŠEIT.

Taksometru pakalpojumi

Lai izsauktu taksometru, zvaniet pa norādītajiem tālruņa numuriem:

  • Jelgavas taksometru serviss – 63083200, 80008066
  • Taksometru pakalpojumi Jelgavā – 80008044
  • Via Taxi – 27737771