Svētku dizains "Sajūtu Studija – Aspazija"

Mēs esam oāze svētku sajūtai, kur var smelties iedvesmu ne tikai svētkiem, bet arī ikdienas dzīves priekam. Pie mums atradīsiet patiešām jaukas dāvanas, suvenīrus, dekorus mājai un svētkiem! Latvijas amatnieku, mākslinieku, talantīgu radošu cilvēku, meistaru un mazo ražotāju izstrādājumi un rokdarbi pie mums ir plašā izvēlē. Rotas un aksesuāri dažādām dāmu un kungu gaumēm. Mīļlietas, rotaļlietas bērniem un stila lietas pusaudžiem. Un vēl daudz, daudz citas smuklietas, kuras ir vērts apskatīt mūsu studijā.


Izvēlētās dāvanas un suvenīrus iesaiņojam atbilstoši katra vēlmei, kas sniedz prieku gan dāvinātājam, gan dāvanas saņēmējam. Sniedzam telpu dekorēšanas un vides noformēšanas pakalpojumus dažādiem pasākumiem, kas jāietērpj īpašā gaisotnē. Piedāvājam floristikas izstrādājumu izgatavošanu un svētku dekoru nomu. Ikdienā izgatavojam floristikas dekorus atbilstoši sezonalitātei, ko iespējams izvēlēties pie mums studijā. Mīļi gaidām Mūsmājās! 

Piedāvāto pakalpojumu klāsts:

  • Dāvanu saiņošana un noformēšana;
  • Kartiņu, ielūgumu, galda kartīšu, aplokšņu izgatavošana;
  • Kāzu un citu svētku atribūtu izgatavošana un pasūtīšana;
  • Floristikas izstrādājumu izgatavošana;
  • Telpu dekorēšana un vides noformēšana;
  • Pasākumu dekoru noma un izgatavošana;
  • Pasākumu scenāriju sagatavošana, darbu organizēšana;
  • Skatlogu un ēku fasādes noformēšana.

Raiņa iela, uz kuras atrodas Svētku Dizaina veikaliņš "Sajūtu Studija - Aspazija" ir interesanta ar to, ka apvieno vairākas mazas bodītes. Ejot pa šo ielu, būs iespēja iegādāties gan amatnieku izstrādājumus un suvenīrus, gan ekoloģiskus pārtikas produktus un garšvielas.       

Jelgava, Raiņa iela 16
28310830
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
LV, RU, EN, DE
Maksājums ar karti
Suvenīru iegāde
Pirmdiena: 9:00 - 18:00
Otrdiena: 9:00 - 18:00
Trešdiena: 9:00 - 18:00
Ceturtdiena: 9:00 - 18:00
Piektdiena: 9:00 - 18:00
Sestdiena: 9:00 - 16:00
Svētdiena: -