Svinību zāle uz ūdens - pontons "Silva"

Pontons atrodas Driksas upē, līcītī pie Pils salas. Šajā vietā paveras viens no skaistākajiem pilsētas skatiem, īpaši vasaras naktīs. Kaimiņos - tējas namiņš "Silva" un plašā Pasta sala ar dažādām aktivitātēm lieliem un maziem.


Svinību telpas ir ierīkotas vēsturiskā un interesantā objektā - tas ir pārbūvēts pontons, kas savulaik bijis viens no Rīgas pontontiltu veidojošajiem posmiem. Pēc Vanšu tilta atklāšanas Rīgā 1981.gadā pontontiltu nojauca, daļu no pontoniem pa jūru aizvilka uz Ļeņingradu, bet daļa pontonu palika Āgenskalna līcī. Pirms nokļūšanas Driksā un pārbūves, šis pontons bija daļa no Svētes upes pontontilta.

Šobrīd pontons ir pārtapis par interesantu un greznu pasākumu vietu ar lielisku pilsētas panorāmu aiz loga. Svinību zāles atrašanās uz ūdens sniedz īpašas sajūtas: skaistais skats, iespēja piebraukt ar ūdens transportu, plašais jumta klājs, gaismu spēles tumsā un tajā pat laikā - iespēja izbaudīt dabu teju pašā pilsētas centrā. Svinību telpās var uzņemt līdz 30 viesiem.

Darba laiks

Pēc pieprasījuma.

Rezervācijas netiek pieņemtas:

  • 23.06.-24.06. Līgo svētkos
  • 24.12.-26.12. Ziemassvētkos
  • 31.01.-02.01. Jaunajā gadā

Cenas

Minimālais īres laiks - 5 stundas (maksa 240,00 EUR), turpmākās stundas - 40,00 EUR/stundā.

Ēdienkarte

Ēdināšanu pasākumos nodrošina mūsu profesionālā "Silvas" banketu komanda - ēdienkarti sastādam individuāli.

Papildus informācija

  • Viesu ērtībām ir gan liels TV, gan apskaņošanas aparatūra, kondicionieris, WC;
  • Neliela pirtiņa ar ietilpību līdz 8 personām.
Jelgava, Pilssalas iela 2a
22009889; 29266586
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
LV, RU, EN
Ēdināšana
Konferenču telpas
Kāzu vieta
Ģimenēm ar bērniem
Maksājums ar karti
Wi-Fi
Auto stāvvieta